Foto konkurs: “Daj nam motiv – detektuj barijeru kroz objektiv” *Arhiva

Info: Aktivni članci 611, Arhivirani članci 4683

U sklopu kampanje ”Sva lica pristupačnosti” raspisuje se foto konkurs za najbolju fotografiju “Daj nam motiv – detektuj barijeru kroz objektiv”. Život je za sve nas pun prepreka i barijera, ali za osobe sa invaliditetom su prepreke znatno veće. Međutim, zajedničkim snagama sve prepreke mogu biti prevaziđene. Od vas u ovom foto konkursu tražimo da predstavite prepreke, ne samo za osobe sa invaliditetom, već i za brojne druge kategorije društva, jer sve što je prepreka osobi sa invaliditetom može biti prepreka za sve nas!

Uslovi učešća u konkursu

  1. Fotografije koje učesnici šalju moraju biti autorske.
  2. Moguće je dostaviti tri fotografije po autoru.
  3. Fotografije moraju biti isključivo u digitalnoj formi u JPEG formatu.
  4. Maksimalna veličina fotografije može biti 5 MB
  5. Fotografije sa vodenim žigom ili bilo kakvom drugom vrstom potpisa neće biti razmatrane u konkursu.
  6. Krajnji rok za prijem radova je 5. februar 2020. godine.

Predaja radova

Fotografiju sa prijavom potrebno je poslati na e-mail: udaskampanja2020@gmail.com sa naznakom „Takmičenje za najbolju fotografiju“.

Kampanja “Sva lica pristupačnosti” je dio projekta „Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana“, koji finansira Evropska unija, a realizuju Organizacija UDAS, Helsinški parlament građana Banja Luka i UG Nešto Više.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem emaila: udaskampanja2020@gmail.com .

Kompletan tekst foto konkursa možete preuzeti u nastavku: Foto konkursDaj nam motiv – detektuj barijeru kroz objektiv.pdf

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.