Predstavljamo Vam
Ispod su neki od linkova koji predstavljaju Ilijaš

Građanski savez (GS): Osuđujemo najavljeno poskupljenje cijena GRAS-ovih karata u KS!

Novi upravitelj, magistar nauka, sa bogatim iskustvom u rukovođenju kompanijama koje se bave transportom i organizacijom prijevoza u Luksembrugu, Dubaiju i Francuskoj nam je spektakularno izjavio da treba vratiti povjerenje u GRAS, da radnici GRAS-a trebaju biti nasmijani prema svojim klijentima, da autobusi i tramvaji trebaju biti čisti, oprani i uredni i da se zna šta ko radi.

Svjetskom čudu pranja i čiščenja tramvaja smo svjedočili istina juče, a već danas nam je jasno da je slijedeći korak poskupljenje cijena karata koje su već ionako preskupe.

Uzimajući u obzir da nije ni Houdini ni Coepperfield, a ni Sebija Izetbegović i da je prosječni mjesečni gubitak GRAS-a 2.793.598,00 KM, zaista nismo očekivali ovakve prve sanacione mjere, te da će građani iz vlastitog džepa da plaćaju neodgovornost ljudi koji su doprinijeli višemilionskim gubicima preduzeća u posljednjih 11 godina.

Od obećanja novog prinudnog upravitelja ostadoše čisti tramvaji, sa novim poskupljenjima vlada i GRAS nasmijani, a GRAS-ovi klijenti još jednom razočarani.

Prijavi Članak

Ukoliko smatrate da sadržaj koji se nalazi u članku nije trebao i ne smije biti objavljen molimo vas da to prijavite i navedete vaše razloge. U interesu nam je da su sve objavljene informacije tačne. Molimo vas da nam ako imate dodatnih informacija vezano za ovaj članak iste pošaljete putem ove forme. Hvala vam, Redakcija Ilijas.net Portala