GRAS podigao cijene kupona za nezaposlene sa 12 na čak 30 KM

Info: Aktivni članci 600, Arhivirani članci 4683

GRAS je obavijestio sve korisnike javnog gradskog prijevoza u Kantonu Sarajevo o promjenama cijena kupona za nezaposlene osobe od narednog mjeseca.

Obavještavamo korisnike da će, na osnovu Sporazuma o privremenom utvrđivanju stvarne cijene koštanja komunalne usluge javnog linijskog prijevoza putnika na području KS, zaključenog između Vlade KS, KJKP Gradski saobraćaj d.o.o. Sarajevo i Centotrans-Eurolines d.d. Sarajevo, cijena kupona za nezaposlene osobe će od jula umjesto 12,00 KM iznositi 30,00 KM“, naveli su iz GRAS-a.

Također su poručili korisnicima javnog gradskog prijevoza da je danas počela prodaja pretplatnih karata za juli 2020. godine za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračne drugove penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

Napominjemo da je period važenja pretplatnih karta za mart za učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere produžen do kraja augusta 2020. godine“, navedeno je.

Prodajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima od 1. do 10. jula radit će od 07:00 do 16:30 sati, a od 13. jula do kraja mjeseca od 07:00 do 15:00 sati. Ova prodajna mjesta u subotu, 4. jula, radit će od 08:00 do 13:30 sati.

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 07:00 do 15:00 sati, a u subotu, 4. jula, radit će od 08:00 do 13:30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, kod Doma Armije, na Marijin-Dvoru, Željezničkoj stanici, Čengić Vili i Vogošći.

izvor: Klix.ba

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.