GS-ov vijećnik iz Ilijaša napustio stranku *Arhiva

Info: Aktivni članci 561, Arhivirani članci 4683

Nakon BPS-ovih vijećnika koji su napustili ovu stranku te sada nastupaju kao samostalni vijećnici slična stvar se desila i sa GS-om. Radi se o vijećniku u OV Ilijaš Asimu Mujiću koji je nezadovoljan radom pojedinaca u stranci istu i napustio.

Moramo napomenuti da je do ovog koraka došlo nakon što su usvojena Rješenja o razrješenju članice Komisije za administrativne poslove, budžet, privredu, finansije i ekonomska pitanja Jasminke Jakubović te članice i predsjednice Komisije za prostorno uređenje, stambeno – komunalne poslove i ekologiju Šife Suljić, na kome je OV izabralo Elvedina Alića za novog člana Komisije za administrativne poslove, budžet, privredu, finansije i ekonomska pitanja.

Trenutno ova stranka ima jednog vijećnika u OV Ilijaš.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.