BiHCrna HronikaFotoVideo

Hapšenje u Varešu: Policajac: “šta te boli k**ac šta je bilo”

Redakcija portala Crna-Hronika objavila je šokantan snimak koji je snimljen 19.9. (subota) u Varešu ispred lokala Night Club “Konoba” oko 19:00h.

PROMO

Lišavanje slobode Mateja Dodik u Varešu, uposlenika istoimenog lokala, realiziralo se po Zakonu BiH, ali nastavak lišavanja i ponašanje službenog lica prema građaninu Vareša je za svaku osubu.

Naime, na video klipu vidi se kako službene osobe Adin Čizmo, Adem Čizmo i Ivan Petrović lišavaju slobode osobu Mateja Dodika. Matej se nije opirao te je sproveden u službeno vozilo marke Škoda Rapid.

Šta je bilo” – upitao je radoznali građanin Vareša policajca Adina Čizmu.

Šta tebi nije jasno? Jel ti nešto jasno? Hajde razguli svojim putem” – obratio mu se rečenicama službenik policijske stanice Vareš.

Samo pitam šta je bilo” – nastavio je pitati radoznali građanin Vareša koji je razljutio policajca.

Šta te boli k*urac šta je bilo! Šta me boli k*urac što radi” – ljutito je odgovorio policajac Adin Čizmo nakon čega se uputio u službeno vozilo, te su se udaljili sa mjesta lišavanja slobode.

Pitamo se da li ovakvo ponašanje predstavlja službenu osobu MUP ZE-DO kantona, da li predstavlja Policijsku upravu Vareš-a, te da li ovakvo ponašanje zaslužuju građani Bosne i Hercegovine da se policijski službenici ponašaju prema njima?

Odgovore će, kažu, potražiti od nadređenih u MUPu ZE-DO kantona.

5f6b613fc50f7

Povezani članci

Back to top button