Humanitarna akcija i utakmica odbojkašica: ŽOK Ilijaš protiv ŽOK Vogošća *Arhiva

DogađajiHumanostIlijaš

Poštovani sugrađani, naše odbojkašice ŽOK “Ilijaš” će naredne subote, 8.12.2018. godine, igrati posljednju prvenstvenu utakmicu u ovoj polusezoni protiv ekipe ŽOK Vogošća.

Utakmica je planirana za 16 sati, a osim bodovnog karaktera ova utakmica imat će i humanitarni karakter. Naime, naša sugrađanka Amina Bradić, oboljela je i potrebna joj je naša pomoć.

Pozivamo sve naše simpatizere i građane Ilijaša da nas podrže svojim dolaskom, gdje ćemo prikupljati novčanu pomoć za lijećenje naše Amine.

Nadamo se, pozivamo vas, dođite i podržite nas kako bi mogli prikupiti što više sredstava koja su prijeko potrebna Amini.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani KSC-a u Ilijašu.

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.