Ilijaški bijeli hljeb *Arhiva

BiHIlijaš

Nakon medijske hajke na poslanike iz reda NB Sadika Ahmetovića i Salke Sokolovića i mi u Ilijašu imamo uhljeba na bijelom hljebu.

Zahtjev da godinu dana nakon isteka mandata prima plaću dok sjedi kući već je podnijela Ćosić-Avdić Almira inače zastupnik u federalnom parlamentu (SDA).

Mnogi Ilijašani sanjaju da imaju redovna primanja od 500-600 KM mjesčno, a bahata poslanica poslije zarađenih 120,000.00 KM podnijela je incijativu za još 40,000.00 KM ležeći kući za bijeli hljeb.

Jednom prosječnom građaninu u Ilijašu je potrebno 25 godina da zaradi što je ona zaradila za jedan mandat u Federalnom parlamentu.

Da li će predsjednik općinske organizacije SDA Mahir Dević sankcionisati Almiru zbog potpisivanja inicijative za bijeli hljeb ili će kako naš izvor kaže na izvršnom odboru OO SDA odlučiti da je Almiru potrebno što prije smjestiti u neku instituciju kao zasluženog poslanika koja četiri godine nije progovorila ni riječ u Federalnom parlamentu.

Foto: CCI. Naš sistem automatski ubrizgava logo na svaku sliku.
Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.