IlijašNet i ove godine prati Marš mira Ilijaš-Nezuk-Potočari

Info: Aktivni članci 600, Arhivirani članci 4683

Kao i prethodnih godina, tako i ove, ekipa našeg portala pratit će učesnike Marša mira iz Ilijaša koji će kako je planirano krenuti 8.07.2020. godine do Nezuka odakle će krenuti prema Potočarima.

Na terenu će biti najmanje 3 naša fotoreportera koji će pratiti učesnike ovogodišnjeg Marša mira, a koji  zbog epidemije koronavirusa neće biti organiziran u kapacitetu kao ranijih godina.

U narednim danima na našem portalu možete pratiti redovne izvještaje sa terena kao i o aktivnostima i drugim dešavanjima koji se tiču obilježavanja 25. godišnjice genocida nad Bošnjacima “Sigurne zone UN-a“ Srebrenica.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.