IlijašNet i IlijašInfo u akciji “Novogodišnji paketići za malu raju” *Arhiva

IlijašNet i IlijašInfo organizuju akciju “Novogodišnji paketići za malu raju”

Narednih sedmica tačnije do 20. decembra  redakcija IlijašNet-a prikuplja priloge za paketiće koji će biti uručeni našim mališanima na području Općine Ilijaš. Molimo sve dobre ljude ukoliko žele biti dio ove akcije da nam se pridruže kako bi prikupili što veći broj paketića.

Svi koji žele mogu donirati slatkiše, igračke (ne moraju biti nove, važno da su očuvane), školski pribor ili čak sami napraviti paketić za mališane iz socijalno ugroženih porodica. Naš plan je da obuhvatimo djecu od 2 do 12 godina starosti.

Svojom nesebičnom podrškom usrećite djecu koja drugačije nemaju priliku iskusiti te male radosti i uljepšajte im početak Nove godine.

Skupljanje priloga traje do 20.12.2018. godine.

Za sve informacije pišite nam direktno na Facebook OVDJE ili na broj telefona +38762-118-465, a ukoliko neko želi uplatiti novčano može na informacije koje su navedene OVDJE.

Naš plan je prikupiti 220 paketića.

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.