IlijašNet i IlijašInfo u akciji “Novogodišnji paketići za malu raju” *Arhiva

Info: Aktivni članci 495, Arhivirani članci 4169

IlijašNet i IlijašInfo organizuju akciju “Novogodišnji paketići za malu raju”

Narednih sedmica tačnije do 20. decembra  redakcija IlijašNet-a prikuplja priloge za paketiće koji će biti uručeni našim mališanima na području Općine Ilijaš. Molimo sve dobre ljude ukoliko žele biti dio ove akcije da nam se pridruže kako bi prikupili što veći broj paketića.

Svi koji žele mogu donirati slatkiše, igračke (ne moraju biti nove, važno da su očuvane), školski pribor ili čak sami napraviti paketić za mališane iz socijalno ugroženih porodica. Naš plan je da obuhvatimo djecu od 2 do 12 godina starosti.

Svojom nesebičnom podrškom usrećite djecu koja drugačije nemaju priliku iskusiti te male radosti i uljepšajte im početak Nove godine.

Skupljanje priloga traje do 20.12.2018. godine.

Za sve informacije pišite nam direktno na Facebook OVDJE ili na broj telefona +38762-118-465, a ukoliko neko želi uplatiti novčano može na informacije koje su navedene OVDJE.

Naš plan je prikupiti 220 paketića.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.