Izmjene režima saobraćaja na cesti Visoko – Moštre zbog rekonstrukcije ceste *Arhiva

Info: Aktivni članci 616, Arhivirani članci 4683

Obavještavamo građane da će u periodu od 23. marta do 24. aprila 2020. godine, na dionici regionalne ceste R 445 Moštre – Visoko (stacionaća ST 3+460 do ST 4+060 km u naseljenom mjestu Moštre) biti izvršena izmjena režima saobraćaja za sve učesnike u saobraćaju, na osnovu rješenja Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona br. 12-27-17800-1-1/19, od 17. 03. 2020. godine i to kako slijedi:

Putnički saobraćaj će biti usmjeren na lokalnu cestu Šareni Hanovi – nadvožnjak – Donja Zimča;

Teretni saobraćaj će biti usmjeren na autoput A1 Kakanj – Visoko.

Za potrebe pristupa objektima u neposrednoj blizini gradilišta bit će obezbijeđeno odvijanje saobraćaja naizmjenično jednom trakom, uz samu zonu izvođenja radova.

Tokom trajanja izmjene režima saobraćaja na gradilištu će biti postavljena privremena saobraćajna signalizacija, te uklonjena nakon završetka i prijema radova.

Trgošped d.o.o Kakanj

5e73616d08b2c

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.