JAVNI OGLAS o utvrđivanju Nacrta Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac” *Arhiva

IlijašJavni Poziv

Općinsko vijeće Ilijaš, na sjednici održanoj dana 30.10.2018.godine, utvrdilo je Nacrt Odluke o usvajanju Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac” i Nacrt Odluke o provođenju Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac”.

Javni uvid na Nacrt Odluke o usvajanju Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac” i Nacrt Odluke o provođenju Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac” održan će biti u periodu od 09.11.2018. do 10.12.2018 godine u Maloj sali općine Ilijaš- II sprat . Isti će biti izložen i na web stranici općine Ilijaš www.ilijas.ba.

Prezentacija plana će biti održana tokom uvida u Nacrt plana na dan 20.11.2018.godine u 14,30 sati u Kulturno-sportskom centru Ilijaš u prostorijama Biznis centra-ulica Hašima Spahića i na Javnoj raspravi koja će biti održana 11.decembra (utorak) 2018. godine u Velikoj sali Općine Ilijaš -ulica 126. Ilijaške brigade broj 6. /III sprat/, sa početkom u 14 sati i 30 minuta.

POZIVAJU SE zainteresovani građani, pravna i fizička lica, vlasnici nekretnina i drugi zakoniti korisnici prostora u obuhvatu Regulacionog plana “Banovac”, da izvrše uvid u Nacrt plana , da se uključe u Javnu raspravu, te da dostave pismene prijedloge, primjedbe i sugestije . Isti se dostavljaju Općini Ilijaš, Službi za prostorno uređenje i zaštitu okoliša ili na e-mail: prostorno@ilijas.ba, koja organizuje i sprovodi javnu raspravu, a zaključno sa danom održavanja Javne rasprave.

5be5975d848eb

Izvor: Općina Ilijaš

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.