JAVNI OGLAS o utvrđivanju Nacrta Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac” *Arhiva

Info: Aktivni članci 534, Arhivirani članci 4439

Općinsko vijeće Ilijaš, na sjednici održanoj dana 30.10.2018.godine, utvrdilo je Nacrt Odluke o usvajanju Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac” i Nacrt Odluke o provođenju Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac”.

Javni uvid na Nacrt Odluke o usvajanju Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac” i Nacrt Odluke o provođenju Izmjene i dopune Regulacionog plana “Banovac” održan će biti u periodu od 09.11.2018. do 10.12.2018 godine u Maloj sali općine Ilijaš- II sprat . Isti će biti izložen i na web stranici općine Ilijaš www.ilijas.ba.

Prezentacija plana će biti održana tokom uvida u Nacrt plana na dan 20.11.2018.godine u 14,30 sati u Kulturno-sportskom centru Ilijaš u prostorijama Biznis centra-ulica Hašima Spahića i na Javnoj raspravi koja će biti održana 11.decembra (utorak) 2018. godine u Velikoj sali Općine Ilijaš -ulica 126. Ilijaške brigade broj 6. /III sprat/, sa početkom u 14 sati i 30 minuta.

POZIVAJU SE zainteresovani građani, pravna i fizička lica, vlasnici nekretnina i drugi zakoniti korisnici prostora u obuhvatu Regulacionog plana “Banovac”, da izvrše uvid u Nacrt plana , da se uključe u Javnu raspravu, te da dostave pismene prijedloge, primjedbe i sugestije . Isti se dostavljaju Općini Ilijaš, Službi za prostorno uređenje i zaštitu okoliša ili na e-mail: prostorno@ilijas.ba, koja organizuje i sprovodi javnu raspravu, a zaključno sa danom održavanja Javne rasprave.

5be5975d848eb

Izvor: Općina Ilijaš

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.