Javni poziv: “Posadi svoj hlad”

Redakcija 1. apr 2021 ID: 13077

Početkom godine, u saradnji sa NVO Zeleni Razvojni Centar Bijeljina, sprovedena je anketa pod nazivom: “Posadi svoj hlad”, u kojoj su građani Općine Ilijaš nedvosmisleno potvrdili zainteresovanost za ozelenjavanje svoje okoline. Zahvaljujući aktivnom učešću naših sugrađana Općini Ilijaš je dodijeljeno 100 sadnica “Bijelog jasena”.

Pozivamo sve zainteresovane građane, nevladine organizacije, škole i mjesne zajednice da se prijave, preuzmu svoju sadnicu i posade svoj hlad. Prijave sa imenom, prezimenom, kontakt telefonom i lokacijom na kojoj se planira saditi mogu se poslati do 06.04.2021. godine na mail: adha.masnopita@ilijas.ba ili broj telefona 033/580-669. Podjela sadnica je planirana 09. aprila, ispred Sportske dvorane Ilijaš, a o satnici preuzimanja sadnica prijavljeni zainteresovani subjekti biti će naknadno obaviješteni.

Ovaj projekat je usaglašen sa ciljevima svjetske akcije Trillion Trees Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) u Davosu, kao i sa evropskim Zelenim planom (European New Deal) u kome je čist zrak u urbanim sredinama jedan od stubova cirkularne ekonomije i podržan je od strane brojnih institucija.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 1. apr 2021 @9:09 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2104-010909-13077 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button