Javni poziv: Prijave za dodjelu stana u vlasništvu Općine Ilijaš *Arhiva

Info: Aktivni članci 536, Arhivirani članci 4439

Na osnovu člana 24. i člana 25. Odluke o dodjeli stanova na korišćenje (“Službene novine Kantona Sarajevo”, broj: 41/14), Komisija za dodjelu stanova imenovana rješenjem načelnika Općine Ilijaš, broj: 03/1-23-2447/18 od 25.10.2018. godine raspisuje JAVNI POZIV.

JAVNI POZIV za podnošenjeprijava za dodjelu stana iz kategorije stanova na kojim je postojalo stanarsko pravo a za koje nije pokrenut postupak za vraćanje i na kojem pravo raspolaganja ima Općina Ilijaš.

PRIJAVNI OBRAZAC za dodjelu stana iz kategorije stanova na kojim je postojalo stanarsko pravo a za koje nije pokrenut postupak za vraćanje i na kojem pravo raspolaganja ima Općina Ilijaš.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.