Još jedna pobjeda ilijaških odbojkašica (3:1) *Arhiva

Sport

U Sportskoj dvorani Ilijaš ove subote odigran je odbojkaški komšijski derbi u IX kolu Superlige FBiH između ŽOK Ilijaš i ŽOK Vogošća. Odlična igra, mnoštvo akcije na obje strane osigurali su dva sata odlične zabave za brojne prisutne ljubitelje ovog sporta.

Naše odbojkašice su nakon vodstva od 1:0 bile samouvjerene, ali su djevojke iz Vogošće to kaznile i izjednačile na 1:1. Borbeno je bilo i u nastavku, ali je ilijaška ekipa osigurala rezultat 2:1, a na samom kraju vraćen je žar igre vidljiv u ovoj cijeloj sezoni te se došlo do vrijedne pobjede od 3:1.

Utakmica je bila humanitarnog karaktera i posjetitelji su mogli dati dobrovoljni prilog za pomoć oboljeloj sugrađanki Amini Bradić.

U Superligi FBiH slijedi pauza do kraja janura kada će prvenstvo biti nastavljeno.

5c0c03ec7dc51

Autor članka je Redakcija sa 129 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.