Još jedna provokacija u Srebrenici: Bošnjacima na automobile stavljali grančice badnjaka

Info: Aktivni članci 490, Arhivirani članci 3594

Nakon sinošnje sramotne kolone uz četničke pjesme kroz Memorijalni centar Potočari, srbi su danas ostavljali grančince badnjaka na automobile Bošnjaka.

Naime u jednoj ulici u Srebrenici nepoznato lice ili više njih ostavili su grančice badnjaka na automobile Bošnjaka. U ulici je parkirano više desetina automobila ali su se grančice badnjaka našli samo na automobilima Bošnjaka.

Ovo je još jedna provokacija na koju niko ne reaguje.

Bošnjaci su ponovo prepušteni sami sebi. Da li je ovo kap koja je konačno prelila čašu i dala inat Bošnjacima da konačno izvade lične karte u Srebrenici?

Kapacitet imamo, nisu nas uspjeli po*iti sve, ali pitanje je da li je naš inat konačno proradio jer došlo je “5 do 12”. – piše portal ZaSrebrenicu.ba

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.