JP “BH Pošta” Javni oglas za dodjelu donacija u 2018. godini *Arhiva

Obavještenja

Javno preduzeće “BH Pošta” doo Sarajevo objavilo je Javni oglas za dodjelu donacija u 2018. godini.

Predmet Javnog oglasa je dodjela donacija koje u 2018. godini dodjeljuje „JP BH POŠTA“ d.o.o. Sarajevo pravnim licima, kao podršku za finansiranje programa ili projekata ili aktivnosti na području Federacije BiH i Bosne i Hercegovine, iz oblasti:

  • SPORTA,
  • KULTURE,
  • SOCIJALNE POMOĆI,
  • HUMANITARNE SVRHE.

Javni oglas objavljen je dana 04.08.2018. godine (subota), u dnevnim novinama „Oslobođenje“ i „Dnevni Avaz“, i ostaje otvoren 21 (dvadesetjedan) dan od dana objavljivanja.

Prijave se podnose na propisanom obrascu. Pozivamo sve zainteresirane sportske klubove da na vrijeme apliciraju na ovaj oglas.

Tekst Javnog oglasa:  OVDJE

Autor članka je Redakcija sa 141 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE
IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.