JU Dom zdravlja KS objavio dežure za vrijeme novogodišnjih praznika *Arhiva

Info: Aktivni članci 606, Arhivirani članci 4683

JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, po već ustaljenom rasporedu, organizirat će dežure za vrijeme novogodišnjih praznika.

Prema tom rasporedu, dežure se odnose na utorak, 1. januara i srijedu, 2. januara 2019. godine od 7.30 do 20.00 sati na nekoliko lokaliteta.

Dom zdravlja Centar dežurat će za općine Centar i Stari Grad, Dom zdravlja Novo Sarajevo – za općine Novo Sarajevo i Novi Grad, a Dom zdravlja Ilidža – za općinu Ilidža.

Dom zdravlja Hadžići dežurat će za općinu Hadžići, Dom zdravlja Vogošća – za općinu Vogošća, te Dom zdravlja Ilijaš – za općinu Ilijaš.

Ambulanta porodične medicine Trnovo dežurat će za općinu Trnovo. Dežura na tom lokalitetu trajat će od 8.00 do 16.00 sati, saopćeno je iz Press službe JU DZKS.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.