Karate klub “Rašid Buća” na 7. prvenstvu Kantona Sarajevo u karateu

IlijašSport

U subotu (08.12.2018.) u organizaciji Karate saveza Kantona Sarajevo i KK”Champion”-Ilidža održano je 7. prvenstvo Kantona Sarajevo u karateu. Ovaj turnir je okupio 512 takmičara iz 15 klubova, a KK RAŠID BUĆA je nastupio sa 19 takmičara koji su osvojili 15 medalja što je klubu  donijelo i 7. mjesto u ukupnom poretku u Kantonu Sarajevo.

Osvajači medalja za Karate klub “Rašid Buća” su:

ZLATO (1.mjesto):
– Enela Šečić (borbe U21 -61.kg.)
– Enela Šečić (borbe seniorke -61.kg.)
– Emina Brkic (borbe seniorke -68.kg.)
– Elmir Ramić (borbe juniori -76.kg.)
– Hasanović Alisa (kate djevojčice OP 8.g.)
– Durić -Krasniči Amin (kate dječaci OP 8.g.)

SREBRO (2.mjesto ):
– Hamed Kadrić (borbe kadeti +70.kg.)
– Emran Hanić (kate dječaci OP 9.g.)

BRONZA (3.mjesto):
– Amer Herić (borbe kadeti -57.kg.)
– Bilal Begic (borbe dječaci 13.g. -40.kg.)
– Muamer Kadrić (borbe dječaci 12.g. -42.kg.)
– Imran Brkic (borbe dječaci 12.g. -37.kg.)
– Sefer Šečić (kate dječaci 8.g.)
– Sefer Šečić (kate dječaci OP 8.g.)
– Nail Rizvanović (kate dječaci ŽP 8.g.)

Medalje za učešće su osvojili:
– Mensur Begić (borbe); – Nermina Bektić, – Eldar Čaušević, – Nedim Halilović, – Amer Peljto, – Amar Ličina (kate).
Ekipu na turniru su vodili treneri Adin Balta, Emina Brkic, Enela Šečić i Raif Buća, dok je Azmir Subašić bio delegat na 7. prvenstvu Kantona Sarajevo.

Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.