Kino sala Ilijaš: Vrijeme za bajku, 6. decembra, četvrtak u 18 sati *Arhiva

DogađajiIlijaš

Lutkarska predstava za djecu „Vrijeme za bajku“ će biti odigrana u četvrtak 06. decembra u 18,00 sati u kino Sali Ilijaš u Ilijašu.

Na predlošku svima znane Crvenkapice Jiri Streda razvija maštovitu igru čija je nakana zabaviti vas, uljepšati vam nepuni sat vašega Života. Autor vas uvlači u Igru, a nadamo se da će to uspjeti i  u našoj predstavi.

Bićete u prilici da pogledate kako su se susreli Dječak (slučajno, i on se zove Bajka!) i Djevojčica, u Kazalištu… I što bi onda drugo nego ispričali (odigrali) svoje Igre, za sebe, i za vas.

Budite s njima, jer i oni su s vama. U našem zajedničkom – VREMENU ZA BAJKU!

Ulaz 5KM

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.