KJKP Rad počinje jesenju akciju prikupljanja kabastog otpada u KS *Arhiva

Info: Aktivni članci 534, Arhivirani članci 4439

Jesenja akcija prikupljanja kabastog otpada na području Kantona Sarajevo počinje 08. oktobra a završava 4. novembra ove godine.

5b99ff8a32bc2Iz KJKP Rad saopćeno je kako su u ovom periodu aktivnosti organizovane tako da građani vikendom iznose kabasti otpad, a u toku radne sedmice radnici ovog preduzeća preuzimaju obavezu da ga prikupe i odlože.

“Građani će kabasti otpad iznositi na već poznate lokacije iz prethodnih akcija. Spisak lokacija će biti dostavljen u mjesne zajednice. Napominjemo da su ovo dani iznošenja kabastog otpada po Općinama. Naše preduzeće će nastojati da sa svojim kapacitetima prikupi sav kabasti otpad sa jedne općine u toku sedmice. Nadamo se da ćemo ovim načinom iznošenja i prikupljanja kabastog otpada poboljšati akciju i da će građani biti zadovoljniji”, saopćeno je iz KJKP Rad.

Napominjemo da su ovo dani iznošenja kabastog otpada po Općinama i da se građani trebaju pridržavati navedenih termina odvoza kabastog otpada kako bi održali zavidan nivo javne higijene.

Program odlaganja kabastog otpada u Općini Ilijaš po Mjesnim Zajednicama:

  • MZ Crna Rijeka – plato kod autobuske stanice
  • MZ Čevljanovići – plato kod autobuske stanice
  • MZ Ilijaš – kod hajfiša
  • MZ Malešići – plato preko puta Mjesne zajednice
  • MZ Misoča – plato kod mosta, plato preko puta kasarne
  • MZ Srednje – kod hajfiša
  • MZ Stari Ilijaš – iza „Jahorine“, iza samoposluge, kod hajfiša, luka, kod prodavnice

KJKP “RAD” d.o.o. Sarajevo

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.