Predstavljamo Vam
Ispod su neki od linkova koji predstavljaju Ilijaš

KK ”Mladost” Ilijaš vrši upis članova u školu košarke

Košarkaški klub “Mladost” Ilijaš vrši upis novih članova za novu sezonu dječaci  i djevojčice, (godište: 2001. i mlađe) u Školu košarke. Ukoliko vaše dijete ima volje, htijenja i talenta, a želi trenirati  košarku u Ilijašu, ovo je prilika da nam se pridruži i to slijedećim danima:

Ponedjeljak – Sportska dvorana Ilijaš – 18:45 – 20:00

Utorak – JU OŠ “Stari Ilijaš” – 20:00 – 21:30

Srijeda – Sportska dvorana Ilijaš – 17:00 – 18:30

Petak – JU OŠ “Stari Ilijaš” – 20:30 – 22:00

Kroz aktivnosti  Škole košarke obezbjeđujemo: trenažni proces, turnire u BiH i zemljama regiona, kampove u BiH i zemljama regiona, te utakmice u ligama Kantona Sarajevo. Kroz zabavu i igru Vaše dijete ima priliku upoznati košarku, družiti se sa vršnjacima, putovati i sticati nova prijateljstva, razvijati motoričke i psihofizičke sposobnosti a sve sa mladim i stručnim kadarom koji radi u školi garant je ozbiljnog pristupa, odgovornosti i zaokupljenosti prema svakom članu škole košarke.

”Pozivamo sve zainteresovane dječake, djevojčice i njihove roditelje, da nam se pridruže na našim treninzima koji se održavaju u Sportskoj dvorani Ilijaš i dvorani JU OŠ “Stari Ilijaš””, poručuju iz KK ”Mladost” Ilijaš.

Za sve informacije možete kontaktirati trenere:

Enes Bučuk, ;  062/257-341

Eldin Herco ; 063/383-492 

Prijavi Članak

Ukoliko smatrate da sadržaj koji se nalazi u članku nije trebao i ne smije biti objavljen molimo vas da to prijavite i navedete vaše razloge. U interesu nam je da su sve objavljene informacije tačne. Molimo vas da nam ako imate dodatnih informacija vezano za ovaj članak iste pošaljete putem ove forme. Hvala vam, Redakcija Ilijas.net Portala