Klub ritmičke gimnastike“Visoko“ u Ilijašu vrši upis novih članica! *Arhiva

IlijašObavještenja

Drage djevojčice da li ste spremne za novu sezonu ritmičke gimnastike?

Ovom prilikom vas obavještavamo da  Klub ritmičke gimnastike“Visoko“ u Ilijašu vrši upis novih članica!

Sve zainteresovane djevojčice starije od 3 godine neka nas posjete u OŠ“Stari Ilijaš“, u Starom Ilijašu u terminima:

  • Utorak 18:00-19:30
  • Četvrtak 18:00-19:30

Za sva pitanja i informacije možete se obratiti:
E-mail: krg.visoko@krgvisoko.com.ba
Trenericama: Amina Lepić 0603311306, Alina Rajkić 062037577, Melika Nazifović 062518801

Posjetite nas i na Facebook Stranici OVDJE.

5b96e269c2769

Autor članka je Redakcija sa 142 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.