Ilijaš

Komšić se fotografirao s aktivistima Naše stranke u Ilijašu

Demokratska fronta izlazi na izbore sa 26 kandidata za Općinsko vijeće Ilijaš i 22 kandidata za Općinsko vijeće Hadžići

Željko Komšić, predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine posjetio je danas Ilijaš i Hadžiće.

Komšić je sa građanima i aktivistima DF-a razgovarao o problemima ovih lokalnih sredina i pružio podršku kandidatima za općinska vijeća. Također, u Hadžićima je položen i vijenac na spomen obilježje Kovačevići.

Demokratska fronta izlazi na izbore sa 26 kandidata za Općinsko vijeće Ilijaš i 22 kandidata za Općinsko vijeće Hadžići. Programi ove dvije organizacije izrađeni su na osnovu potreba građana sa kojima su utvrđeni osnovni principi i ciljevi djelovanja budućih vijećnika, saopćeno je iz DF-a.

Lista u Hadžićima, jedna od najmlađih u Kantonu Sarajevo, spoj je mladosti i iskustva i sigurni smo da će građani prepoznati kvalitet programa Demokratske fronte, kao i rada Kluba vijećnika Stranke u vijeću Hadžića u aktuelnom mandatu. Nakon druženja sa kandidatima Demokratske fronte, predsjednik Komšić našao je vremena i da razgovara sa predsjednikom OO Naše stranke u Ilijašu kao i aktivistima koji su imali info pult u blizini.

Povezani članci

Back to top button