„Kreativni park“ radionica za djecu 7. jula 2018. ispred srednje škole „Nedžad Ibrišimović“ sa početkom od 10 sati.

Omladinska organizacija „Iskoristi dan – Carpe diem“ i ove godine u sklopu Manifestacije kulture, sporta i trgovine „Ilijaški dani“  organizuje jednodnevnu besplatnu radionicu za djecu pod nazivom „Kreativni park“.

Radionica je namijenjena djeci od šest do 15 godina, a bit će organizovana u parku ispred srednje škole „Nedžad Ibrišimović“ sa početkom od 10 sati.

Tokom radionice, djeca će zajedno sa  volonterima, uživati u muzici i plesu, izrađivati kreativne čestitke u timovima, raditi literarne radove na slobodnu temu individualno, te izrađivati teglice sa porukama i poruke zahvalnosti. Pored toga, sa volonterima će moći razgovarati o timskom i indivnidualnom radu te dobrobitima jednog i drugog.

Osvježenje za učesnike je obezbjeđeno a u slučaju loših vremenskih prilika, radionica će se organizovati u učionici srednje škole.

Pozivamo roditelje i djecu da nam se pridruže 7.7.2018 (subota) u parku ispred srednje škole na radionici za djecu „Kreativni park“.

Za sve dodatne informacije, možete nam se obratiti na e-mail: oocarpediem14@outlook.com ili broj telefona: 060 310 6605, poručuju iz Omladinske organizacije „Iskoristi dan – Carpe diem“.

preuzeto: RadioIlijas.ba

5b3c9fb519bc8

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam. Fokusirani smo na općine: Ilijaš, Brezu, Visoko i Vogošću.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Statistika: Članci: 177, Dopisnici 7, Pregledi 1087976