„Kreativni park“ radionica za djecu 7. jula 2018. ispred srednje škole „Nedžad Ibrišimović“ sa početkom od 10 sati. *Arhiva

IlijašObavještenja

Omladinska organizacija „Iskoristi dan – Carpe diem“ i ove godine u sklopu Manifestacije kulture, sporta i trgovine „Ilijaški dani“  organizuje jednodnevnu besplatnu radionicu za djecu pod nazivom „Kreativni park“.

Radionica je namijenjena djeci od šest do 15 godina, a bit će organizovana u parku ispred srednje škole „Nedžad Ibrišimović“ sa početkom od 10 sati.

Tokom radionice, djeca će zajedno sa  volonterima, uživati u muzici i plesu, izrađivati kreativne čestitke u timovima, raditi literarne radove na slobodnu temu individualno, te izrađivati teglice sa porukama i poruke zahvalnosti. Pored toga, sa volonterima će moći razgovarati o timskom i indivnidualnom radu te dobrobitima jednog i drugog.

Osvježenje za učesnike je obezbjeđeno a u slučaju loših vremenskih prilika, radionica će se organizovati u učionici srednje škole.

Pozivamo roditelje i djecu da nam se pridruže 7.7.2018 (subota) u parku ispred srednje škole na radionici za djecu „Kreativni park“.

Za sve dodatne informacije, možete nam se obratiti na e-mail: oocarpediem14@outlook.com ili broj telefona: 060 310 6605, poručuju iz Omladinske organizacije „Iskoristi dan – Carpe diem“.

preuzeto: RadioIlijas.ba

5b3c9fb519bc8

Autor članka je Redakcija sa 142 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.