Kreativno-umjetničke i sportske radionice za djecu uzrasta od 4 do 12 godina u okviru projekta “Povežimo se kroz igru“. *Arhiva

Info: Aktivni članci 552, Arhivirani članci 4683

Omladinska organizacija “Iskoristi dan-Carpe diem“ u saradnji sa Udruženjem Škola fudbala “Tempo“ organizuje kreativno-umjetničke i sportske radionice za djecu uzrasta od 4 do 12 godina u okviru projekta “Povežimo se kroz igru“.

Radionice će se održati 11.08.2018. godine (subota) u periodu od 09:00 do 13:00 sati na platou ispred Kulturno-sportskog centra u Ilijašu. Učešće na radionicama je besplatno a djeci su obezbjeđeni materijali za rad, osvježenje, užina te diploma o učešću.

Pozivamo svu djecu da nam se pridruže i provedu aktivan raspust u aktivnostima edukativnog, sportskog i rekrativnog tipa te se zabave sa svojim vršnjacima!

Projekat „Povežimo se kroz igru“, projekat je koji za cilj ima koji za cilj ima podsticanje i uključivanje djece sa područja općine Ilijaš u kreativno- umjetničke i sportske aktivnosti, radi promocije zdravih stilova života i socijalizacije djece a sve to kroz organizovanje cjelodnevog programa za djecu u oblasti umjetnosti i igre te sporta.
Projekat je podržan od strane Općine Ilijaš.

5b6893b50d6c7

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.