KRG “Visoko” na XXIX. New Year’s cup Moste & 4th Mini Cvetka u Ljubljani

BiHSport

KRG “Visoko” je ovog vikenda bio na XXIX. New Year’s cup Moste & 4th Mini Cvetka, Ljubljana 2018. Djevojčice  KRG”Visoko” su u veoma jakoj konkurenciji ostvarile veoma zapažene rezultate, te predstavile našu državu i ovaj klub u najboljem svjetlu.

Jako sam ponosna na sve djevojčice koje su učestvovale na ovom turniru, koji je i posljednji turnir van BiH u 2018. godini. Istakla je trenerica Amina Lepić, koja nam je ujedno i rekla da nastavljaju sa radom i kako se nada da će 2019. godina biti još uspješnija za KRG”Visoko”.

Sajra Salčnović 2 mjesto
Sajra Smajlović 4 mjesto
Arnela Bećković 2 mjesto
Amira Džafić 1 mjesto
Emina Hasanspahić 1 mjesto

Države koje su bile, osim naše BiH su Slovenija, Italija, Rusija, Bugarska, Srbija, Hrvatska, Ukraina, Njemačka, Crna Gora, Švicarska, Austija, Belgija  i Poljska.

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.