Magazinović i Arnaut traže da se novinarima omogući nesmetan rad u Parlamentu BiH

Info: Aktivni članci 433, Arhivirani članci 1919

Zastupnik Saša Magazinović (SDP) kazao je da je dobio odgovor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH o ulasku novinara u zgradu Parlamenta BiH.

“Dobio sam odgovor i to je riješeno, ali je potrebno riješiti to pitanje kako bi novinari nesmetano mogli raditi svoj posao”, kazao je Magazinović.

Damir Arnaut, zastupnik iz Naše stranke pitao je Kolegij šta je s njegovom inicijativom prema Kolegiju Doma da se novinarima osiguraju uslovi za konstantno prisustvo i rad u zgradi Parlamenta.

“Novinari u Vašingtonu smješteni su neposredno kod BIjele kuće. Ovdje novinari nemaju tu mogućnost. Molim vas da riješimo to pitanje i da omogućimo novinarima stalni pristup, a ne samo kada su sjednice”, rekao je Arnaut.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.