Međunarodni festival folklora 23.jula u KSC-u Ilijaš sa početkom u 20h *Arhiva

Obavještenja

23. jula  u Ilijašu održat će se međunarodni festival folklora, u KSC-u Ilijaš sa početkom u 20h. Defile svih učesnika je predviđen u 19h kroz Gradsko šetalište!

Festival se organizuje u saradnji sa Evropskom asocijacijom festivala folklora EAFF, koja je partner UNESCO-a. Uz veliku pomoć i razumijevanje ove organizacije, u našem gradu će gostovati jedan hor i pet folklornih grupa, iz Indonezije, Grčke, Bugarske i Latvije, kao i naš KUD “Ilijaš” iz Bosne i Hercegovine. Na festivalu će se predstaviti preko 250 učesnika.

Gosti iz inostranstva postigli su velike uspjehe na međunarodnom planu, tako da će građani Ilijaša 23. jula imati priliku da vide zaista kvalitetan program.

Cilj ove manifestacije je afirmacija Bosne i Hercegovine, kao i promovisanje naše kulture, tradicije i prirodnih ljepota.

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.