Mirza Alić iz Ilijaša viceprvak BiH na takmičenju “Lov ribe udicom na plovak” *Arhiva

BiHIlijašSport

Završno IV kolo Premijer lige Seniora “Lov ribe udicom na plovak” održano je 16. septembra 2018. godine na jezeru Modrac-Tuzla. Izabrana je reprezentacija BiH Seniori koja će prestavljati BiH naredne godine na Svjetskom prvenstvu u Novom Sadu. Prvak BiH je Muris Đug iz Tuzle, a Mirza Alić osvojio je drugo mjesto i postao viceprvak BiH.

Nakon završenog takmičenja i vaganja ulovljene ribe, a zatim zbrajanja osvojenih bodova na takmičenju su ostvareni sljedeći rezultati:

  1.  Muris Đug iz Tuzle,
  2. Mirza Alić iz Ilijaša,
  3. Aldin Omerović iz Vogošće,
  4. Nermin Piknjač iz Tešnja,
  5. Fikret Dervišević iz Bihaća i
  6. Vahid Festa iz Jelaha.

5b9fb9ef9147a

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.