“MLADI ZA MLADE POKREĆU AKTIVIZAM” *Arhiva

IlijašObavještenja

Koalicija za borbu protiv mržnje “Zamemari razlike”, u saradnji sa OSCE misijom u BiH, Vijećem mladih Općine Novo Sarajevo i Omladinskom organizacijom “Iskoristi dan-Carpe Diem” iz Ilijaša, organizuje radionice u okviru projekta “Mladi za mlade pokreću aktivizam”.

Radionice će biti organizovane u Ilijašu, 13. i 20.10.2018. godine u prostorijama Biznis centra Općine Ilijaš.

Prva radionica održat će se 13.10.2018. godine (subota) u period u 12:00 – 16:00 sati i obrađivat će teme volonterizma i tolerancije. Druga radionica održat će se 20.10.2018. godine (subota) u periodu od 12:00 – 16:00 sati i obrađivat će teme predrasuda i stereotipa. Po završetku radionica, planirane su i volonterske akcije za učesnike/ce. Učesnicima će biti obezbjeđen materijal za rad, ručak i osvježenje te certifikat o učešću.

Za učešće na radionicama mogu se prijaviti mladi uzrasta od 15 do 30 godina, putem sljedećeg linka OVDJE.

Poziv za prijavu otvoren je do 12.10.2018. godine, do 12:00 sati.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj: 061/ 352-991 ili putem e-maila:oocarpediem14@outlook.com

Autor članka je Redakcija sa 254 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.