MMS festival u Visokom od 31. 8. – 2. 9. 2018. *Arhiva

Obavještenja

Kao i prethodnih nekoliko godina, kraj augusta je rezervisan za najbolju zabavu u Visokom – Many Men Show.

MMS festival za obilježavanje 6. rođendana priprema mnogo toga, a akcenat će biti na muzičkim sadržajima, izložbama i radionicama čijim sadržajima smo obuhvatiti mnoge sfere. Ovogodišnji MMS će biti baziran na izražavanju kreativnosti, kako kod najmlađih tako i kod onih malo starijih, ali i na inkluziji i empatiji. O čemu se tačno radi, saznat ćete u predstojećem periodu.

Ono što je sigurno jeste to da je zabavna neminovna i da će se pronaći sadržaj za svakoga!

Festival će biti održan u periodu od 31.8. do 2.9.2018. godine, na nekoliko lokacija u gradu.

Prvi MMS festival je održan 2013 godine u Visokom. Koncept ovog festivala se zasniva na umjetnosti, kreaciji i koncertima. Osnovni cilj je da se pokaže potencijal određenih prostora, materijala i ljudskih kvaliteta i afiniteta, a posjećenost festivala kazuje da smo na dobrom putu ka ostvarenju cilja.

Autor članka je Redakcija sa 254 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.