Mujić Mahir: Humanitarna akcija za AFANA je i ZVANIČNO završena *Arhiva

Info: Aktivni članci 588, Arhivirani članci 4683

Za Afana sam 16.09.2018 trčao 50 KILOMETARA a od 22.08.2018 do 25.09.2018 na račun za Afana je uplaćeno 3500,00 KM i to je zvanični iznos koji sam ja danas u 15:27 min. prebacio na račun koji je namijenjen za Afana.

Dao sam svoj maksimum i pored istrčanih kilometara maksimalno sam radio na promociji AKCIJE i ovim putem se zahvaljujem medijima koji su me pratili i koji me podržavaju bez ikakvih naknada za te usluge!!!

Veliko hvala svima koji su uplatili novac za Afana i kupili moje kilometre!!!

Akcija je za mene uspješna, ostaje žal zbog tih 1500,00 KM koje nisam skupio da bi ostvario cilj koji sam zacrtao (5000,00 KM za Afana) ali Bože moj Idemo dalje

I večeras ću noć provesti s Afanom i njegovom porodicom koji su me ugostili i primili kao rođenoga brata i to je nešto što se ne kupuje i što nema cijenu!!!

Ovo je moja zadnja humanitarna akcija za ovu godinu i već radim na jednoj možda i najvećoj akciji do sada gdje ću pokušati spojiti nešto što je uvijek i bilo spojeno

Hvala Vam puno za sve

5baa93a12d3de

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.