Mujić Mahir: Humanitarna akcija za AFANA je i ZVANIČNO završena *Arhiva

BiHHumanostIlijaš

Za Afana sam 16.09.2018 trčao 50 KILOMETARA a od 22.08.2018 do 25.09.2018 na račun za Afana je uplaćeno 3500,00 KM i to je zvanični iznos koji sam ja danas u 15:27 min. prebacio na račun koji je namijenjen za Afana.

Dao sam svoj maksimum i pored istrčanih kilometara maksimalno sam radio na promociji AKCIJE i ovim putem se zahvaljujem medijima koji su me pratili i koji me podržavaju bez ikakvih naknada za te usluge!!!

Veliko hvala svima koji su uplatili novac za Afana i kupili moje kilometre!!!

Akcija je za mene uspješna, ostaje žal zbog tih 1500,00 KM koje nisam skupio da bi ostvario cilj koji sam zacrtao (5000,00 KM za Afana) ali Bože moj Idemo dalje

I večeras ću noć provesti s Afanom i njegovom porodicom koji su me ugostili i primili kao rođenoga brata i to je nešto što se ne kupuje i što nema cijenu!!!

Ovo je moja zadnja humanitarna akcija za ovu godinu i već radim na jednoj možda i najvećoj akciji do sada gdje ću pokušati spojiti nešto što je uvijek i bilo spojeno

Hvala Vam puno za sve

5baa93a12d3de

Autor članka je Redakcija sa 262 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.