Crna HronikaIlijaš

MUP KS: Izvještaj o saobraćajnoj nesreći kod Ivančića u kojoj je učestvovalo više vozila

Dana 25.09.2020.godine u 18.10 sati na kolovozu magistralnog puta M18 u mjestu Donji Ivančići, područje općine Ilijaš, dogodila se saobraćajna nezgoda.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo više motornih vozila i to p.m.v. marke „Renault Megane“, reg. broja E29-M-856, kojim je upravlja vozač B.K. iz Sarajeva, p.m.v. marke „Mercedes“,reg. broja M56-J-420, kojim je upravljao vozač A.H. iz Tuzle i p.m.v. marke „Škoda Octavia“, reg. oznaka M19-O-279, kojim je upravljao vozač V.K. iz Sarajeva.

PROMO

Tom prilikom je došlo do skretanja van kolovoza vozila „Renault Megane“ i kretanja niz zemljani usjek gdje se vozilo i zaustavilo. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesn povrede, konstatovane u Općoj bolnici u Sarajevu, zadobila je vozač iz vozila „Renault“ B.K. koja je, nakon ukazane ljekarske pomoći, upućena na kućno liječenje.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode su, uz prisustvo sudskih vještaka saobraćajne i mašinske struke, obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgdode.

MUP KS 26.09.2020.

Povezani članci

Back to top button