MUP KS: U Misoči sinoć zapaljen skupocjeni automobil *Arhiva

Ilijaš

Sinoć je došlo do požara na putničkom vozilu “BMW X5” u mjestu Gornja Misoča, općina Ilijaš.

Kako je saopćeno iz MUP-a KS, u 01.05 sati obaviještena je dežurna služba Sedme PU da je u mjestu Gornja Misoča, općina Ilijaš, došlo do požara na putničkom motornom vozilu, marke „BMW X5“, registarskih oznaka M29-E-390, vlasništvo F.H. iz Ilijaša.

Dolaskom na lice mjesta policijski službenici su potvrdili navode iz prijave, a požar na vozilu su lokalizovali pripadnici PVB Kantona Sarajevo.

Povrijeđenih osoba nije bilo, a na vozilu je pričinjena materijalna šteta. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su, uz prisustvo vještaka PPZ struke, obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Tom prilikom je konstatovano da je do požara došlo posipanjem zapaljive tečnosti po vozilu „BMW“ i upotrebom otvorenog plamena od strane NN izvršioca.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku počinitelja ovog krivičnog djela, saopćeno je.

TAGOVI:
/
Sadržaj ovog članka prenosimo sa MUP KS@Preuzeto.
Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.