Muška i ženska ekipa OK Ilijaš ovog vikenda igraju derbi kola u gostima *Arhiva

BiHSport

Muška i ženska ekipa odbojkaškog kluba “Ilijaš” ovog vikenda   igraju derbi kola u gostima.

Ženska ekipa u okviru VI kola u subotu igra derbi protiv ekipe OK Novi Grad. Ova utakmica odigrat će se u Sarajevu u dvorani “Ramiz Salčin” na Mojmilu sa po;etkom u 14:30 h.

Muška ekipa u okviru V kola igra protiv ekipe OK Krivaja. Ova utakmica igrat će se u nedjelju u Zavidovićima sa početkom u 17 h.

Mnogo uspjeha želimo našim ekipama OK Ilijaš.

Autor članka je Redakcija sa 129 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.