Muškarac izboden u Ilijašu *Arhiva

Ilijaš

Pripadnici sarajevske Sedme policijske uprave sinoć su u Ilijašu uhapsili 56-godišnjeg M. S. iz Lješeva zbog sumnje da je pokušao ubiti godinu mlađeg B. E. iz Sarajeva, kojeg je napao nožem.

Kako saznajemo iz MUP-a KS, policiji je sinoć nešto prije 22 sata prijavljeno da je u ulici Hašima Spahića u Ilijašu došlo do narušavanja javnog reda i mira. Dolaskom na mjesto događaja, policija je zatekla povrijeđenog B. E. sa povredama od noža, koje mu je nanio M. S., koji je odmah uhapšen.

– Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, gdje su ljekari konstatovali lakše tjelesne povrede u predjelu grudnog koša – navode iz MUP-a.

O slučaju je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac, koji je, s obzirom na mjesto povređivanja djelo okvalifikovao kao pokušaj ubistva.

Uhapšeni je predat u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo, dok se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti ovog događaja nastavlja.

Autor članka je Redakcija sa 142 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.