MZ Mrakovo: Završeni radovi na odvodu površinskih voda, slijedi uređenje sportske plohe u Salkanovom Hanu *Arhiva

Info: Aktivni članci 526, Arhivirani članci 4439

Dugogodišnji problem površinskih voda u MZ Mrakovo saniran je zahvaljujući angažovanju kako mještana tako i predstavnika građana ove mjesne zajednice.

Ovdje moramo spomenuti nekoliko osoba koje su pomogle pri realizaciji ovog projekta a to su; Adem Alić, Azmir Šabanović, Mehmed Smajlović (predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Mrakovo), Saudin Durmić  kao i mještani koji su direktno ili indirektno bili uključeni u realizaciju projekta.

Također se zahvaljujemo mještanima na razumijevanju i saradnji kako bi se odvodi mogli položiti kroz njihove posjede.

Finansijsku pomoć pri realizaciji ovog projekta dao je Općinski načelnik Akif Fazlić i firma Niskogradnja Durmić, koja je bila  izvođač uspješno završenih radova.

Radovi u MZ Mrakovo nastavljaju se uređenjem sportske plohe u mjestu Salkanov Han. Radovi na sportskoj plohi već su započeti a završetak  radova možemo očekivati narednih sedmica. Informacije o radovima na sportskoj plohi donosimo vam u člancima koje možete čitati narednih dana.

Ispod pogledajte fotografije koje smo zabilježili.

5cc1d1aed0aba
Salkanov Han
5cc1d1a89f22f
Salkanov Han

5cc1d1b82f0f6 5cc1d1c406854 5cc1d1d3d8906 5cc1d1e5650df 5cc1d211af41c

5cc1d2d993bf3

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.