Na području općine Ilijaš 100 osoba u samoizolaciji, nema oboljelih od korona virusa *Arhiva

Info: Aktivni članci 333, Arhivirani članci 4695

Prema najnovijim informacijama sa kojima raspolažemo na području općine Ilijaš nije potvrđen ni jedan slučaj oboljelih od koronavirusa, dok je povečan broj osoba koje se nalaze u samoizolaciji.

Prema podacima web aplikacije za praćenje prisutnosti koronavirusa (Covid-19) na području Kantona Sarajevo, u Ilijašu se trenutno u samoizolaciji nalazi 100 osoba, kontrolu nad njima vrše sanitarni inspektor i Policijska stanica Ilijaš.

Podsjećamo sve one koji su nedavno boravili u rizičnim područjima zaraženim Corona virisum da su prema Naredbi krizniog štaba FBiH obavezni poštovati boravak u samoizolaciji.

5e7c7c8819730

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.