Najava memorijalnog malonogometnog turnira “Azmir Halilović – Mire” *Arhiva

Obavještenja

Memorijalni malonogometni turnir “Azmir Halilović – Mire” održat će se u nedjelju 24. juna 2018. godine.

PROTOKOL MANIFESTACIJE

  • 9:30 – 10:30 Polaganje cvijeća na spomen česmi šehidima i poginulim borcima M.Z. “Ljubina” u Solakovićima uz prigodan program, gdje će se ujedno i obaviti prijava ekipa za memorijalni turnir
  • 11:00 Postrojavanje ekipa na mjesnom igralištu
  • 11:30 Početak prve utakmice turnira
Autor članka je Redakcija sa 98 aktivnih i 691 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | Samo dvije sile ujedinjuju ljude – strah i interes.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.