Najava nogometnih susreta za ilijaške klubove *Arhiva

IlijašObavještenjaSport

Ovog vikenda igra se  11. kolo Druge lige FBiH-Centar u kojoj se takmiče naši klubovi NK Ilijaš i NK Jedinstvo Ljubnići.

U subotu NK Jedinstvo gostuje u Zavidovićima kod ekipe NK Krivaja, gdje će pokušati popraviti  gubitnički niz koji ih prati cijelu sezonu jer je samo ekipa Krivaje iza njih na tabeli.

U nedjelju na Gradskom stadionu Ilijaš  trećeplasirani na tabeli NK Ilijaš dočekuje FK Radnik iz Hadžića.

Svi susreti ovog kola počinju u 14 sati i 30 minuta.

Našim nogometnim timovima želimo puno sreće.

Autor članka je Redakcija sa 144 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.