Nakon što je zapaljen automobil direktorice TVSA, press konferencija u 16:00

BiH

U sarajevskom naselju Alipašino Polje jutros oko 2:40 sati zapaljen je automobil direktorice Televizije Kantona Sarajevo (TVSA) Edine Fazlagić.

Požar su ugasili sarajevski vatrogasci, a na teren su izašli i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Nezvanično, pripadnici policije uhapsili su počinitelje, a da li se radi o bivšem zaposleniku, očekuje se da će medijima saopćiti direktorica TVSA Edina Fazlagić na konferenciji za medije, koja će se održati u zgradi RTV doma, prostorije TVSA u 16:00 sati.

Autor članka je Redakcija sa 268 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.