Nakon zimske pauze fontana na Gradskom šetalištu u Ilijašu ponovno radi

Redakcija 5. maj 2021 ID: 15235

Prošle sedmice uposlenici JKP “Vodostan” d.o.o. Ilijaš izvršili su čišćenje i pripremu za puštanje u rad fontane na Gradskom šetalištu u Ilijašu.

Danas je ona puštana u rad. Moramo napomenuti da u našem gradu nisu zabilježeni nikakvi incidenti poput bacanja smeća ili oštećenja fontane, na šta smo posebno ponosi, odnosno na naše sugrađane.

Fontane su nekada služile kao uređeni izvori vode ili javne narodne česme, a danas su one, kao ova naša, ukras i urbano obilježje jednog grada.

Uposlenici JKP “Vodostan” d.o.o. Ilijaš će i u narednom periodu u okviru redovnog održavanja, periodično i po potrebi istu obilaziti kako bi na vrijeme otklonili eventualne kvarove na vodovodnim instalacijama i time omogućili nesmetan rad tokom cijele sezone.

60924fce4a896

 

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 5. maj 2021 @9:57 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2105-050957-15235 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button