Napreduju radovi na izgradnji munara u Starom Ilijašu (FOTO)

Redakcija 23. okt 2020 ID: 2669

Džamija u džematu Stari Ilijaš jedna je od najstarijih ilijaških džamija, otvorena 1900. godine. Nažalost, u protekloj agresiji na našu domovinu džamija je do temelja porušena. Nakon povratka na svoja ognjišta, obnovom svojih kuća džematlije su krenule u obnovu i svoje džamije.

Marketing
Ovdje možete postaviti vaš sadržaj u vidu promo članka, najave, oglasi i sl. Sadržaj može biti multimedijalnog karaktera, foto, video i dr. Za više informacija posjetite i našu Facebook stranicu ovdje ili nas kontaktirajte na 062-118-465.

Radovi na adaptaciji munare su počeli zahvaljujući dobrim ljudima te džematu Stari Ilijaš. Napredak radova je znatan što se može vidjeti i na fotografijama ispod.

Renovirana je stara munara  a druga munara koja će biti nanovo urađena započet će se u narednim danima.

 

5f8add90a666d

Koristimo i ovu priliku da Vas pozovemo, da, ako ste u mogućnosti pomognete dobrovoljnim prilogom.

UPLATE DOBROVOLJNIH PRILOGA MOŽETE IZVRŠITI KOD BLAGAJNIKA DŽEMATA ILI PREKO ŽIRO RAČUNA: 160 200 550 002 0206

Primalac: Medžlis islamske zajednice Sarajevo
obavezno sa naznakom ZA DŽEMAT STARI ILIJAŠ

INSTRUKCIJA ZA UPLATU U EUR, GBP I CHF.USD:

5f70cfb840083

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 23. okt 2020 @17:53 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2010-231753-2669 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.

Povezani članci

Back to top button