Napreduju radovi na rehabilitaciji ul. Ivana Franje Jukića u Ilijašu *Arhiva

Info: Aktivni članci 348, Arhivirani članci 4695

Nastavljaju se radovi na preostalih 470m ulice Ivana Franje Jukića u samom centru Ilijaša. Nakon što su postavljeni ivičnjaci u toku je priprema podloge za asfaltiranje.

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo – Direkcija za puteve kao investitor radova za koje su izdvojena sredstva u iznosu od 275.956,09 KM uveliko nastavlja brigu o putevima širom KS.

Izvođač radova je firma Citarprodukt d.o.o. Visoko – PJ Ilijaš , a nadzor vrši Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo.

Pozivamo sve građane koji koriste ovu ulicu (od Doma zdravlja pored Zakira) da tokom izvođenja radova imaju strpljenja jer će dolaziti do povremenih zastoja a moguća je i totalna obustava saobraćanja ovom ulicom.

Moramo napomenuti da svi uposlenici koji rade na ovom projektu poštuju scijalnu distancu kao i druge mjere Kriznog štaba.

5e8f82bb46d0a 5e8f82c278a66 5e8f82cadf2f1 5e8f82ce9e837

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.