IlijašPromo

Narod i Pravda šetnjom kroz Ilijaš otpočela kampanju, u narednom periodu niz aktivnosti

Šetnjom kroz centar Ilijaša danas je Narod i Pravda Ilijaš otpočeo predizborne aktivnosti. U narednom periodu građanima Ilijaša bit će predstavljen program Naroda i Pravde sa akcentom na mjere i principe koji imaju za cilj napredak Ilijaša u svim sferama života kao i kandidati koje u ovoj lokalno zajednici predvodi Amar Dovadžija, kandidat za načelnika, i Vernesa Bešlija koja predvodi listu za Općinsko vijeće.

PROMO

Kako ističu iz Naroda i Pravde, šetnja Ilijašem je bila tek najava i uvertira za predizborne aktivnosti koje se planiraju u narednih 30 dana trajanja kampanje. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera sa ciljem zaštite zdravlja, iz Naroda i Pravde ističu kako će sa građanima pokušati komunicirati direktno.

Stalo nam je do svakog čovjeka, svakog stanovnika Ilijaša. I u ranijem periodu smo nastojali da slušamo građane, da čujemo njihove probleme i šta oni vide kao prioritet za naš Ilijaš. Naš zadatak je da glas građana sa terena pretvorimo u politike koje ćemo, zajedno sa Amarom Dovadžijom, budućim načelnikom Ilijaša, provoditi u naredne četiri godine“, kazala je Vernesa Bešlija koja predvodi listu Naroda i Pravde za Općinsko vijeće Ilijaša.

Iz Naroda i Pravde poručuju kako će se u predizbornoj kampanji ponašati fer i korektno te će povjerenje građana nastojati zadobiti konkretnim prijedlozima rješavanja problema koji su u nadležnosti općinskog nivoa vlasti.

Općinski nivo vlasti i načelnik kao izvršni organ te vlasti su možda i najznačajniji nivo vlasti za građane. Kao građani mi ovdje zadovoljavamo najveći broj naših potreba, tu su nam škole, dom zdravlja, lokalni putevi, rasvjeta, komunalna privreda… Sve su to konkretne oblasti u kojima građani očekuju adekvatna rješenja svojih problema. Fokusirani smo na takve teme, nastupamo kao tim poštenih, mladih i stručnih ljudi kojima je narod ispred ličnog i stranačkog interesa“, kazao je Amar Dovadžija, kandidat “Četvorke” za načelnika Ilijaša, kandidovan ispred Naroda i Pravde.

Građani sve aktivnosti Naroda i Pravde Ilijaš mogu pratiti na Facebook stranici kao i na Facebook stranici kandidata za načelnika Ilijaša Amara Dovadžije.

Povezani članci

Back to top button