Nastavak čišćenje ploča gradskog šetališta u Ilijašu (FOTO) *Arhiva

Aktivni članci 855 od 862, Arhivirani članci 2921 od 2953

Radnici firme AIDA COMMERCE nastavljaju sa mašinskim čišćenjem ploča gradskog šetališta u Ilijašu. Velika površina šetališta kako je planirano trebala bi biti završena do kraja mjeseca tako da bi šetalište bilo u svom najboljem izgledu za i tokom manifestacije Ilijaški dani kao i za cijeli ljetni period kada u Ilijaš dođe veliki broj građana iz dijaspore.

Općina Ilijaš je 14. maja sklopila ugovor o izvršenju usluga mašinskog čišćenja i održavanja pješačke zone sa privrednim društvom AIDA COMMERCE d.o.o. Sarajevo čija vrijednost je 19.439,55 KM, a rok za izvršenje je 30 kalendarskih dana od dana stupanja na snagu ugovora. Čišćenje je počelo  27. maja ove godine.

Mašinsko pranje omogućuje kompletno uklanjanje nečistoće koja je s vremenom nataložena, odnosno čišćenje mrlja i raznih masnoća, a vrši se hemijskim sredstvima koja su posebno odabrana u zavisnosti od vrste ploča.

5cf8c9e4c6ecc 5cf8c9dda562c 5cf8c9d820f49 5cf8c9d3ac496

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu redakcija@ilijas.net. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Šaljite nam vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta! Vaše dojave možete slati i putem Viber broja +38762-118-465, na mail redakcija@ilijas.net ili porukom na Facebook fan stranici klikom ovdje.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.