Nastavak radova na rekonstrukciji puta u MZ Stari Ilijaš

Općinski načelnik Akif Fazlić sa saradnicima danas je posjetio lokaciju, gdje su u toku pripreme za asfaltiranje dodatnih 50 metara navedene dionice

Redakcija 29. mar 2021 ID: 12948
Vaša reklama ovdje

Protekle sedmice završeno je asfaltiranje puta R445 – Zagrada socijalnog stanovanja u MZ Stari Ilijaš u dužini od 280 metara. Prema projektu asfaltirana je kolovozna traka širine 5,5 metara i trotoari širine 1,5 metara sa obje strane.

Općinski načelnik Akif Fazlić sa saradnicima danas je posjetio lokaciju, gdje su u toku pripreme za asfaltiranje dodatnih 50 metara navedene dionice.

Projekat su zajednički finansirali Općina Ilijaš i Direkcija za puteve Kantona Sarajevo u iznosu od 385.858,12 KM. Općina Ilijaš je pribavila svu potrebnu dokumentaciju, saglasnosti i dozvole za izvođenje radova, te provela postupak javne nabavke. Izvođač radova je firma “Citarprodukt” d.o.o., dok je za nadzor zadužen Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo.

izvor: ilijas.ba

606202fb7a033

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 29. mar 2021 @18:40 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2103-291840-12948 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button