Nesreća u “Željezari” Ilijaš: Radnik zadobio veće rane na stopalu i iščašio zglob *Arhiva

Ilijaš

Radnik Š. Z. povrijeđen je u nesreći koja se dogodila u Petak  u krugu “Željezare” u Ilijašu.

Dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo potvrdio nam je da je nesreća prijavljena u 13.40 sati, nakon čega su njihovi pripadnici izašli na mjesto nesreće, gdje je u toku uviđaj.

Još se utvrđuju se okolnosti pod kojima je radnik povrijeđen.

Povrijeđenom je ukazana prva pomoć nakon čega je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.

– Radi se o teškim tjelesnim povredama u vidu većih rana na stopalu, sa iščašenjem zgloba. Pacijent je u stabilnom zdravstvenom stanju, bit će operiran i zadržan – kazao nam je u Općoj bolnici dr. Mirza Bišćević.

Autor članka je Redakcija sa 142 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.