Nestabilno vrijeme do kraja januara, smjena kiše i snijega *Arhiva

BiH

Do kraja januara očekuje nas nestabilno vrijeme, u Hercegovini s kišom, a u centralnoj, zapadnoj i jugozapadnoj Bosni sa susnježicom i snijegom, navodi se u srednjoročnoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Na sjeveru, sjeveroistoku i istoku Bosne prognozira se nešto stabilnije vrijeme s povremenim slabim padavinama.

Do polovine sedmice jutarnje temperature u Bosni kretat će se od minus 8 do minus 3 stepena, u Hercegovini od minus 1 do 4, a dnevne u Bosni od minus 2 do 3 stepena, izuzev na sjeveru i sjeverozapadu Bosne gdje se očekuju dnevne temperature i do 7 stepeni. U Hercegovni će dnevne vrijednosti temperatura biti od 3 do 8 stepeni celizja.

Nešto ugodnije temperature očekuju su od 17. do 31. januara. Vrijednosti jutarnjih temperatura u Bosni i Hercegovini će biti od minus 2 do 3, a dnevnih od 4 do 9 stepeni.

Prema podacima AccuWeathera, februar bi trebao biti dosta topliji s više kiše i nešto malo snijega. Očekuju se i duži periodi bez padavina.

TAGOVI:
/ /
Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.