NK Ilijaš: Omladinska liga FBIH *Arhiva

IlijašSport

Danas su naši omladinci odigrali svoje prve utakmice u OMLADINSKOJ LIGI FBIH, a voljom žrijeba protivnici su im bili vršnjaci FK SUTJESKA FOČA.

U kadetskoj selekciji naši omladinci su pretrpjeli poraz rezultatom 2:0, iako su bili dosta kvalitetnija ekipa na terenu.
Nakon kadeta na teren su izašli i naši juniori, koji su domaćina nadigrali u svakom segmentu i na kraju sasvim zasluženo slavili rezultatom 0:7.

Strijelci za naš tim su bili:

  • Karišik Alija 2x
  • Adžem Anel 2x
  • Husić Enver 2x
  • Beganović Ajdin 1x.

Zahvaljujemo domaćinu, ekipi FK SUTJESKA na gostoprimstvu, a našim omladincima i njihovim trenerima čestitamo na prikazanoj igri.


NK ILIJAŠ

Obzirom da je danas poseban dan za naš klub i naš OMLADINSKI POGON, jer smo po prvi put dočekali da naše omladinske selekcije nastupaju u drugom rangu omladinskog fudbala naše domovine BiH, OMLADINSKOJ LIGI FBIH, imamo potrebu i obavezu da se bar na ovaj način zahvalimo svima koji su NAM pomogli u ovom uspjehu.

Prije svega ZAHVALJUJEMO se vlasniku firme IMTEC computer & technology, gospodinu Vrabac Selmiru, koji već drugu godinu pomaže rad našeg kluba, a posebno OMLADINSKOG pogona. Ova firma na godišnjem nivou pomaže rad našeg kluba u iznosu od 5.000, 00 KM.

ZAHVALJUJEMO se gospodinu Jiri Pliseku koji je za potrebe našeg omladinskog pogona, na račun kluba, uplatio 2.000,00 €.
ZAHVALJUJEMO se i gospodinu Draganu Draškoviću, koji je također za potrebe našeg omladinskog pogona, na račun kluba, uplatio 2.000,00 €.
ZAHVALJUJEMO se i gospodinu Salčin Ahmetu, koji već duži niz godina pomaže rad našeg kluba, a posebno OMLADINSKOG POGONA. On je ujedno bio i spona između našeg kluba i Gosp. Pliseka i Gosp. Dragana.
Gospodin Salčin je danas počastio ruckom sve naše omladince, trenere i predstavnike kluba koji su bili u Foči, njih ukupno 39.

ZAHVALJUJEMO SE SVIMA KOJI NA BILO KOJI NAČIN POMAZETE RAD NASEG KLUBA, PREPOZNAJETE NAŠ RAD, TRUD I ZALAGANJE!

NA KRAJU SE ZAHVALJUJEMO UPRAVNOM ODBORU NASEG KLUBA, ČESTITAMO SVIMA NA POSTIGNUTIM REZULTATIMA I NADAMO SE DA CEMO SVI ZAJEDNO NAŠ ILIJAŠ PTEDSTAVLJATI U NAJBOLJEM SVJETLU!

ZA NAŠ ILIJAŠ, ZA NASE OMLADINCE, ZA NAŠU BUDUĆNOST!
NK ILIJAŠ!

Autor članka je Redakcija sa 144 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.